Bijles is persoonlijk!


Bijles Heuvelland biedt professionele ondersteuning op het gebied van scheikunde, natuurkunde en biologie voor leerlingen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. We helpen leerlingen om complexe onderwerpen te begrijpen en de nodige vaardigheden te ontwikkelen. Met persoonlijke aandacht en maatwerkbegeleiding streven wij ernaar om leerlingen te ondersteunen bij het behalen van goede resultaten in deze belangrijke wetenschappelijke vakken. 

Leerlingen van het VMBO, HAVO en VWO bieden we alle leerjaren ondersteuning.

Ik bied ook ondersteuning aan leerlingen die zich willen voorbereiden op CCVX-tentamens, James Boswell examens of staatsexamens.

Werkwijze

De eerste les bestaat uit intake/kennismaking en gaan we samen bekijken wat jij moeilijk vindt. Deze les is geheel vrijblijvend en duurt ongeveer 30-45 minuten. Ieder is geheel vrij om na deze les een keuze te maken. Wat ik belangrijk vind, is dat jij geholpen wordt. Bijles is persoonlijk!


Fysieke bijles
Fysieke bijles is de meest effectieve vorm van bijles. Hierbij kan ik direct bekijken waar het probleem zit en hoe we jouw kunnen helpen.
We kunnen gezamenlijke opgaves maken en ik stuur je bij zodra dat nodig is. De fysieke bijlessen vinden plaats bij mij thuis (dichtbij Station Valkenburg).


Digitale bijles

Bij digitale bijles maak ik gebruik van Skype/Teams en een tekentablet. Met behulp van een tekentablet schrijf ik de uitwerkingen op, zoals ook op een digitaal schoolbord op school wordt gedaan. Deze vorm van bijles wordt ook veel gebruikt als aanvulling op de fysieke bijlessen.
Ben je geintereseerd om een proefles te nemen, neem dan contact op!

unsplash