Bijles Heuvelland

Bijles in Biologie, Natuurkunde en Scheikunde 

Werkwijze, bijles is persoonlijk!

De eerste les bestaat uit intake/kennismaking en gaan we samen bekijken wat jij moeilijk vindt. Deze les is geheel vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. De intake/kennismaking duurt ongeveer 30-45 minuten. Ieder is geheel vrij om na deze les een keuze te maken. Wat ik belangrijk vind, is dat jij geholpen wordt. Bijles is persoonlijk!

Ik help graag leerlingen die moeite hebben met Biologie, Natuur- en Scheikunde. Samen gaan we op zoek naar de oplossing zodat jij de stof begrijpt en/of beheerst. Scholieren van het VMBO, HAVO en VWO bied ik alle leerjaren ondersteuning. 

Ik bied ook ondersteuning aan leerlingen die zich willen voorbereiden op CCVX-tentamens, James Boswell examens of staatsexamens.

Fysieke bijles
Fysieke bijles is de meest effectieve vorm van bijles. Hierbij kan ik direct bekijken waar het probleem zit en hoe we jouw kunnen helpen.
We kunnen gezamenlijke opgaves maken en ik stuur je bij zodra dat nodig is. De fysieke bijlessen vinden plaats bij mij thuis (dichtbij Station Valkenburg).

Digitale bijles

Bij digitale bijles maak ik gebruik van Skype/Teams en een tekentablet. Met behulp van een tekentablet schrijf ik de uitwerkingen op, zoals ook op een digitaal schoolbord op school wordt gedaan. Deze vorm van bijles wordt ook veel gebruikt als aanvulling op de fysieke bijlessen.